Politika privatnosti

Molimo Vas da ovaj dokument pažljivo pročitate. Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirate.

Politika privatnosti Dpffilter.rs

 Poslednje ažuriranje: 20.02.2020

Pravila o privatnosti

Ova stranica vas obaveštava o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka koje dobijamo od korisnika Veb lokacije.

Vaše lične podatke koristimo samo za pružanje i unapređenje Veb lokacije. Korišćenjem Sajta, pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovom politikom.

Principi za obradu ličnih podataka

Naši principi za obradu ličnih podataka su:

 • Pravednost i zakonitost. Kada obrađujemo lične podatke, pojedinačna prava Subjekta podataka moraju biti zaštićena. Svi lični podaci moraju se prikupljati i obrađivati na zakonit i fer način.
 • Ograničeni na određenu svrhu. Lični podaci Subjekta podataka moraju se obrađivati samo u posebne svrhe.
 • Transparentnost . Subjekt podataka mora biti informisan o načinu na koji se njegovi podaci prikupljaju, obrađuju i koriste.

Koje lične podatke prikupljamo i obrađujemo

Tokom korišćenja naše veb stranice, možemo tražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji se mogu lično identifikovati mogu da sadrže, ali nisu ograničeni na vaše ime („Lične informacije“).

Možemo koristiti vaše lične podatke da vas kontaktiramo i da vam pošaljemo biltene, marketinške ili promotivne materijale.

Dpffilter.rs prikuplja nekoliko različitih vrsta ličnih podataka u različite svrhe. Lični podaci mogu da sadrže, ali nisu ograničeni na:

 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresa, država, pokrajina, poštanski broj, grad

Kako koristimo lične podatke

Dpffilter.rs koristi prikupljene lične podatke u različite svrhe:

 • Da bismo vam pružili usluge
 • Da bismo vas obavestili o promenama naših usluga i / ili proizvoda
 • Da bismo pružili korisničku podršku
 • Da prikupimo analize ili vredne informacije kako bismo poboljšali naše usluge

Pravni osnov za prikupljanje i obradu ličnih podataka

Pravni osnov za prikupljanje i korišćenje ličnih podataka opisanih u ovim Pravilima o zaštiti podataka zavisi od ličnih podataka koje prikupljamo i specifičnog konteksta u kojem prikupljamo podatke:

 • Dali ste dozvolu Dpffilter.rs da to učini
 • Obrada vaših ličnih podataka u legitimnom je interesu Dpffilter.rs
 • Dpffilter.rs mora da se pridržava zakona

Zadržavanje ličnih podataka

Dpffilter.rs će zadržati vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za potrebe utvrđene u ovim Pravilima o zaštiti podataka.

Dpffilter.rs će zadržati i koristiti vaše podatke u meri koja je neophodna za ispunjavanje naših zakonskih obaveza, rešavanje sporova i sprovođenje naše politike.

Prava na zaštitu podataka

Ako ste rezident Evropskog ekonomskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite da budete informisani koje lične podatke imamo o vama i želite da budu uklonjeni iz naših sistema, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sledeća prava na zaštitu podataka:

 • Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje informacija koje imamo o vama
 • Pravo ispravljanja
 • Pravo na prigovor
 • Pravo na ograničenje
 • Pravo na prenosivost podataka
 • Pravo na povlačenje saglasnosti

Ostali podaci koje prikupljamo

Kao i mnogi operateri sajta, mi prikupljamo informacije koje vaš pregledač šalje kad god posetite našu Veb lokaciju.

Ovi podaci mogu sadržavati informacije kao što su Internet protokol računara („IP“) adresa, vrsta pregledača, verzija pregledača, stranice naše Veb lokacije koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Pored toga, možemo koristiti usluge trećih strana kao što je Google Analitics koje to prikupljaju, prate i analiziraju.

Kolačići (cookies)

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje mogu sadržavati jedinstveni anonimni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledaču sa veb lokacije i čuvaju se na čvrstom disku vašeg računara.

Kao i mnogi veb sajtovi, koristimo „kolačiće“ za prikupljanje informacija. Možete da uputite pregledač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše Veb stranice.

Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Izmene u ovoj politici privatnosti

Ova Politika privatnosti stupa na snagu 17.02.2020. i ostaće na snazi osim u pogledu bilo kakvih promena njenih odredaba u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promenimo našu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku i trebalo bi da je povremeno proveravate. Vaša kontinuirana upotreba Usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmene Politike privatnosti predstavljaće vašu potvrdu o izmenama i slaganje sa modifikovanom Politikom privatnosti.

Ako unesemo bilo kakve značajne izmene u ovu Politiku privatnosti, obavestićemo vas bilo putem adrese e-pošte koju ste nam dostavili, ili stavljanjem istaknutog obaveštenja na našu veb lokaciju.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti, obratite nam se.

Scroll to Top